Oikos Ideenküche

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oikos Ideenküche: Ernährung / Nutrition

von der Produktion über die Distribution zur Konsumption. Entscheidungen und ihre Auswirkungen. Ideen zu Alternativen für jedeN. Impulsvorträge für eine gemeinsame Wissensbasis (je 15 min) mit anschließendem Workshop a la World Cafe. Ausklang mit Essen. Start: 18 Uhr, voraussichtliches Ende: 20:30 Uhr.

ExpertInnen: DI Johannes Haas (FH Joanneum), Mag. Sandra Karner (IFZ), Mag. Sabine Hollomey (styria vitalis)

Um Anmeldung wird gebeten.

english version:

In order to make the participation of international students possible, we provide you with english keynote speeches (when it’s not possible at least a summary of it) and form an english speaking discussion group, which will be the main part of the whole workshop.

The aim of the workshop is to go beyond awareness rising measures and to discuss and start initiatives on how to organize our eating habits alternatively form a holistic point of view. For that you will meet other motivated students at the workshop, will exchange ideas and you will als be supported by the experts and oikos. The events lasts for approx. 2,5 hours and is completed by a collective meal.

Please register here

Kontakt:

graz.oikos-international.org

Gregor Waltersdorfer – gregor.waltersdorfer(at)student.tugraz.at

One comment on “Oikos Ideenküche
  1. Hallo,

    nein, die Ideenküche gibt es schon eine Weile und ist von Oikos ein Format in dem in lockerer Runde über Themen aus dem Umweltbereich diskutiert wird. Ab und an wird danach auch etwas gegessen, aber nicht immer. Ist nur ein Zufall, dass es auch am DI statt findet, so wie die alte VoKü.

    Grüße, Stefan

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